Politika Privatnosti

Zadnje ažuriranje: 07 Dec 2023

Ova polica privatnosti je izdanje za ABC Media (https://abc-media.net) i odnosi se na sve poddomene ovog sajta.

Dobrodošli u ABC Media! Vaša privatnost nam je važna i posvećeni smo zaštiti vaših osobnih podataka. Ova Pravila o privatnosti osmišljena su kako bi vam pomogla razumjeti kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše podatke kada posjetite našu web stranicu, koristite naš sadržaj, pretplatite se na naše usluge ili sudjelujete u našoj zajednici.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci: Kada se registrirate na našoj platformi, pretplatite se na naš sadržaj ili kupite paket pretplate, možemo prikupljati osobne podatke, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, podaci o naplati i podaci za kontakt. Ove su informacije neophodne kako bi vam se olakšao pristup premium sadržaju i upravljalo vašom pretplatom.

Podaci koji nisu osobni: Također možemo prikupljati podatke koji nisu osobni, što uključuje, ali nije ograničeno na vašu IP adresu, vrstu preglednika, kolačiće i tehničke podatke. Ove podatke koristimo u analitičke svrhe i za optimizaciju korisničkog iskustva na našoj web stranici.

Korištenje Vaših podataka

Personalizirane usluge: Vaše osobne podatke koristimo kako bismo vam pružili usluge na koje ste se pretplatili, obradili plaćanja i poslali vam relevantna ažuriranja i komunikacije. To nam omogućuje da prilagodimo vaše iskustvo na našoj platformi.

Poboljšanje korisničkog iskustva: Vaše podatke možemo upotrijebiti kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice, personalizirali preporuke sadržaja i poboljšali interakciju i zadovoljstvo korisnika.

Dijeljenje podataka

Partneri treće strane: Vaše osobne podatke ne prodajemo niti iznajmljujemo trećim stranama. Međutim, možemo podijeliti vaše podatke s pouzdanim partnerima i pružateljima usluga kako bi nam pomogli u izvršavanju naših operacija. Ti su partneri dužni čuvati povjerljivost i sigurnost vaših podataka.

Oglašavanje i analitika: podaci koji nisu osobni mogu se dijeliti s oglašivačima trećih strana i pružateljima analitičkih usluga. Ovi se podaci koriste za isporuku ciljanih oglasa i analizu ponašanja korisnika, što nam omogućuje da poboljšamo naše strategije oglašavanja.

Kolačići i praćenje

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja kako bismo razumjeli kako koristite našu web stranicu, vaše preferencije i navigacijske obrasce. Svojim postavkama kolačića možete upravljati putem postavki preglednika. Za više detalja, pogledajte našu Politiku kolačića .

Web stranice trećih strana

Naša web stranica može sadržavati sadržaj s web stranica naše mreže i prikazivati ​​oglase iz programa AdSense i AdNativia. Važno je napomenuti da ove vanjske web stranice imaju vlastita pravila o privatnosti, koja se mogu razlikovati od naših. Nismo odgovorni za praksu prikupljanja podataka i rukovanja ovih web stranica trećih strana.

Sigurnosne mjere

Sigurnost podataka shvaćamo ozbiljno i primjenjujemo razumne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene i uništenja. Međutim, važno je zapamtiti da nijedan prijenos podataka putem interneta nije potpuno siguran i ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Vaši izbori

Imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima:

Pristup i ažuriranje: Svojim osobnim podacima možete pristupiti i ažurirati ih tako da nas kontaktirate na [email protected] . Pomoći ćemo vam u uvođenju potrebnih promjena.

Isključivanje: možete se isključiti iz naše pretplate putem e-pošte u bilo kojem trenutku slijedeći upute za otkazivanje pretplate u e-porukama koje primate.

Postavke oglasa: Možete prilagoditi svoje postavke oglašavanja podešavanjem postavki s AdSenseom i AdNativijom.

Promjene ovih Pravila privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti kako bi odražavala promjene u našoj praksi ili pravnim zahtjevima. Sva ažuriranja bit će objavljena na našoj web stranici, a preporučujemo da povremeno pregledate ovu politiku kako biste bili informirani o tome kako postupamo s vašim podacima.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom Politikom privatnosti ili vašim podacima, nemojte se ustručavati kontaktirati nas na [email protected] . Ovdje smo da vam pomognemo i odgovorimo na sva vaša pitanja.

Korištenjem naše web stranice pristajete na uvjete navedene u ovoj Politici privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima i praksom.