Uslovi Korištenja

Zadnje ažuriranje: 07 Dec 2023

Ovi uslovi korištenja su izdanje za ABC Media (https://abc-media.net) i također se odnose na sve poddomene.

Pažljivo pročitajte ove Uvjete pružanja usluge prije korištenja ABC Media (u daljnjem tekstu “mi”, “nas” ili “naš”) i povezanih usluga. Pristupom ili korištenjem naše web stranice, suglasni ste da ćete se pridržavati sljedećih uvjeta i odredbi. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte koristiti naše usluge.

Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem naše web-stranice potvrđujete da ste pročitali i razumjeli ove Uvjete pružanja usluge te se slažete da ih zakonski obvezuju. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovdje navedenih uvjeta i odredbi, molimo vas da se suzdržite od korištenja naših usluga.

Promjene Uvjeta

Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja ovih Uvjeta pružanja usluge prema vlastitom nahođenju. Sve promjene bit će objavljene na našoj web stranici, a vaša je odgovornost da ih redovito pregledavate. Vaše daljnje korištenje naših usluga nakon bilo kakvih promjena predstavljat će vaše prihvaćanje revidiranih uvjeta.

Registracija korisnika

Za pristup određenim značajkama i uslugama na našoj web stranici možda ćete morati registrirati račun. Suglasni ste pružiti točne, aktualne i potpune podatke tijekom procesa registracije i ažurirati te podatke prema potrebi. Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti vjerodajnica vašeg računa i za sve aktivnosti koje se odvijaju pod vašim računom.

Ponašanje korisnika

Suglasni ste koristiti našu web stranicu i usluge u skladu sa svim primjenjivim zakonima i propisima. Ne smijete sudjelovati u aktivnostima koje bi mogle:

  • Kršiti naša prava ili prava trećih strana, uključujući ali ne ograničavajući se na prava intelektualnog vlasništva.
  • Uključuju prijenos štetnog ili zlonamjernog sadržaja.
  • Narušiti funkcionalnost i integritet naše web stranice.

Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj na našoj web stranici, uključujući tekst, grafiku, slike, logotipe i softver, zaštićen je pravima intelektualnog vlasništva. Ne smijete koristiti, reproducirati ili distribuirati ovaj sadržaj bez našeg izričitog pristanka.

Pretplata i plaćanje

Određene značajke naše web stranice, uključujući ekskluzivni sadržaj, mogu biti dostupne putem planova pretplate. Pretplatom se slažete s plaćanjem naknada povezanih s odabranim planom. Naknade za pretplatu su nepovratne.

Privatnost

Vaše korištenje naše web stranice i usluga također je regulirano našim Pravilima o privatnosti, koja su dostupna ovdje. Pregledajte ovu politiku kako biste razumjeli kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše podatke.

Raskid

Zadržavamo pravo prekinuti ili suspendirati vaš pristup našim uslugama, bez prethodne obavijesti, iz bilo kojeg razloga. Također možete ukinuti svoj račun u bilo kojem trenutku slijedeći upute na našoj web stranici.

Odricanje

Naše web mjesto i usluge pružaju se na temelju “kakve jesu” i “kako su dostupne”. Ne dajemo nikakva jamstva, izričita ili prešutna, u pogledu pouzdanosti, točnosti ili dostupnosti naših usluga.

Ograničenje odgovornosti

Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu ili kaznenu štetu koja proizlazi iz vašeg korištenja naših usluga.

Mjerodavno pravo

Ovi Uvjeti pružanja usluge regulirat će se i tumačiti u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine, bez obzira na njihova načela sukoba zakona.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovim Uvjetima usluge, obratite nam se na [email protected].

Korištenjem naše web stranice i usluga pristajete na pridržavanje ovih Uvjeta pružanja usluge i svih budućih ažuriranja ili izmjena.